Paie de băut din paie de cereale: simplu, natural și ecologic.
Acasă Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Data ultimei actualizări: 22 Ianuarie 2024

Prin prezentul document Pai din Pai, în calitate de operator, își ia angajamentul de a respecta confidențialitatea, respectând toate legile și reglementările aplicabile protecției datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 („Regulamentul” sau „GDPR”) precum și datele personale ale persoanelor vizate ale căror date le prelucrează în calitate de operator. De asemenea, se va specifica și ce fel de informații conține politica și cui i se adresează aceasta.

Datele cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (“persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Pai din Pai ia toate măsurile necesare pentru a asigura respectarea dreptului dvs. la protecția datelor cu caracter personal, iar prezentul document reprezintă notificarea stabilită de art. 13 sau 14 din Regulament prin care vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele noastre, inclusiv prin site-ul nostru web www.paidinpai.ro („Site-ul”).

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acesteia.

Vă încurajăm să citiți cu atenție documentul și să ne solicitați orice informație suplimentară sau orice lămurire pe care o considerați necesară, cu privire la conținutul acestei informări.

1) DATELE NOASTRE DE CONTACT

 Pai din Pai este denumirea comercială al societății PAI DIN PAI S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Sectorul 2, Strada DOAMNA GHICA, Nr. 5, CAMERA 2, Bloc 3, Scara 3, Etaj 6, Ap. 107, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/11279/2023, cod unic de înregistrare fiscală 48351944. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.

Ne puteți contacta, inclusiv pentru a vă furniza orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs., utilizând următoarea adresă de e-mail: office@paidinpai.ro sau următoarea adresă poștală: România, Sat Dobromir, Comuna Dobromir, Strada BĂNEASA, Nr. 27, INCAPERE NR.4/ MAGAZIE 55,74 MP, Jud. Constanța sau prin formularul de contact din secțiunea “contact” din Site (https://www.paidinpai.ro/contact/ ).

2) CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRĂM

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

  • Când vă creați un Cont pe Site, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele, adresa de livrare/adresa de facturare, nr. de telefon, nickname;

Utilizatorul este singurul răspunzător de toate datele furnizate la momentul creării Contului pe Site. Pentru confirmarea datelor și Contului, Utilizatorul va fi anunțat de către Pai din Pai la adresa de e-mail declarată la crearea Contului. Acest e-mail de confirmare are rolul stopării acțiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Dacă primiți un asemenea mesaj, în condițiile în care nu v-ați înregistrat personal pe Site vă rugăm să ne trimiteți, în cel mai scurt timp posibil, un e-mail la adresa office@paidinpai.ro pentru a șterge Contul respectiv. E-mailul de la Pai din Pai va conține link(uri) către versiunea în vigoare a prezentului document, precum și a Termenilor și Condițiilor și a Politicii de Cookies.

Formularul de profil al Utilizatorului aferent Contului conține câmpuri care pot fi editate în cazul în care se dorește modificarea sau completarea datelor furnizate la crearea Contului.

Website-ul va putea fi utilizat şi dacă Utilizatorul decide să nu creeze un Cont prin furnizarea datelor personale, cu excepţiile stabilite în cadrul Politicii de Cookies.

  • Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.;
  • Când ne trimiteți o solicitare pe e-mail, ne puteți furniza informații precum: numele și prenumele, detalii de facturare, număr telefon mobil / fix, adresa de livrare etc.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs. în timpul vizitării Site-ului, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe Site putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulament în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Furnizarea datelor indicate mai sus nu este obligatorie pentru a vizualiza Site-ul, cu excepția celor care vizează Cookies – a se vedea în acest sens Politica de Cookies.

3)  SCOPURILE ȘI TEMEIURILE PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciilor Pai din Pai în beneficiul dvs.

 Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

  1. Crearea și administrarea Contului în cadrul Site-ului Pai din Pai;
  2. Prelucrarea Comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  3. Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă, la bunurile achiziționate;
  4. Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  5. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  6. Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs. cu privire la comenzile dvs. sau la bunurile comercializate de Pai din Pai.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Pai din Pai și dvs. (temeiul prelucrării din GDPR: executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract – art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament). De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă (temeiul prelucrării din GDPR: îndeplinirea unei obligații legale care îi revine operatorului – art. 6 alin. 1 lit. c din Regulament).

  1. Pentru îmbunătățirea serviciilor Pai din Pai

Pentru că ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărător. În acest sens, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate (temeiul prelucrării din GDPR: interesele legitime urmărite de operator sau de o parte terța, cu excepția cazului în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, în special atunci când persoana vizata este un copil – art. 6 alin. 1 lit. f din Regulament).

III. Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele noastre.

În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în secțiunea “Coș” sau ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe Site.

Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în Coș / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

Aceste date personale vor fi stocate până în momentul în care vă veți exprima dorința de a vă dezabona, după care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor noștri, furnizori de servicii de profil care sunt în conformitate cu normele GDPR, doar în vederea atingerii scopului menționat mai sus.

Pai din Pai se obligă să păstreze confidențialitatea datelor transmise pentru înscrierea/abonarea la Comunicări Comerciale și să nu le transfere în alte scopuri.

Având în vedere că ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. în prealabil (temeiul prelucrării din GDPR: persoana vizată şi-a dat consimţământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice – art. 6 alin. 1 lit. a din Regulament), vă puteți răzgândi și retrage consimțământul, respective vă puteți dezabona, în orice moment, prin:

  • accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor primite de la Pai din Pai pe e-mail (în partea de jos a e-mail-ului în secțiunea “click aici pentru dezabonare”); sau
  • modificarea setărilor din contul de utilizator la secțiunea “Abonările mele”, pentru cei care au Cont pe Site; sau
  • contactarea Pai din Pai folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială (temeiul prelucrării din GDPR: interesele legitime urmărite de operator sau de o parte terța, cu excepția cazului în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, în special atunci când persoana vizata este un copil – art. 6 alin. 1 lit. f din Regulament). În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

Datele cu caracter personal solicitate la momentul la care vă creați cont pe Site și datele introduce de dvs. în contul de pe Site nu sunt folosite în scopuri de marketing și/sau statistice.

Site-ul se angajează să nu trimită mesaje spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al Utilizatorului) și sa întreprindă toate mijloacele tehnice accesibile pentru a asigura securitatea si confidențialitatea datelor Utilizatorului.

  1. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

 Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

  • măsuri de protecție a Site-ului și a utilizatorilor Site-ului față de atacuri cibernetice;
  • măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială (temeiul prelucrării din GDPR: interesele legitime urmărite de operator sau de o parte terța, cu excepția cazului în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, în special atunci când persoana vizata este un copil – art. 6 alin. 1 lit. f din Regulament), fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

4) PERIOADA DE PĂSTRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 Ca regulă generală, dacă aveți Cont pe Site, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți Contul respectiv. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea Contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii Contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun, spre exemplu în cazurile în care datele înscrise stau la baza unor comenzi confirmate pentru care s-au emis facturi (în această situație, datele, respective numele, prenumele, numărul de telefon și adresa, trebuie păstrate, conform legislației române în vigoare, pentru o perioadă de 5 ani calculaţi de la data de 1 iulie a anului următor celui încheierii exerciţiului financiar în care au fost întocmite registrele de contabilitate obligatorii şi documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară).

În cazul în care nu aveți cont pe Site, dar plasați o Comandă, numele, prenumele, numărul de telefon și adresa dvs. vor fi utilizate în scopul creării documentelor de transport și vor fi utilizate de firma de curierat parteneră în numele Pai din Pai exclusiv în scopul îndeplinirii contactului: notificarea prin SMS referitor la momentul livrării și livrarea efectivă a coletului.

Aceste informații sunt stocate pentru o perioadă de 10 ani, după care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor noștri doar în vederea atingerii scopului menționat mai sus.

5) CUI TRIMITEM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

  • companii din același grup cu noi, dacă este cazul;
  • furnizorii de servicii de curierat (spre exemplu dar această listă nu este limitativă: Sameday, DPD, FAN Courier, GLS), în cazul în care s-a efectuat o comandă de produse;
  • furnizorii de servicii de plată, administrare plăți (inclusiv se confirmă o plată) și protecție antifraudă (NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. – Netopia Payments) în vederea procesării plăților cu cardul pentru comenzile online plasate pe Site;
  • furnizori de servicii pentru trimiterea de Comunicări Comerciale, dacă este cazul;
  • furnizori de servicii de suport tehnic și mentenanță a Site-ului (Croif Web Solutions S.R.L.);
  • furnizori de servicii de hosting și backup destinate găzduirii Site-ului (Croif Web Solutions S.R.L. – evohost.ro);
  • furnizori de servicii de facturare și gestiune (Intelligent IT S.R.L. – Smartbill);
  • furnizor de platformă proprie de comunicare de afaceri care oferă multe funcții în stil IRC – Internet Relay Chat – comunicare instantanee prin Internet;
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
  • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

6) ÎN CE ȚARĂ TRANSFERĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Ca regulă generală, datele dvs. cu caracter personal sunt stocate și prelucrate pe teritoriul Uniunii Europene și a Spațiului Economic European (SEE).

În situația în care datele dvs. cu caracter personal vor fi transferate în afara Uniunii Europene sau SEE, transferul va fi efectuat (a) în temeiul unei decizii a Comisiei Europene prin care aceasta decide că țara terță în cauză asigură un nivel de protecție adecvat, (b) în baza regulilor corporatiste obligatorii sau (c) în baza clauzelor contractuale standard adoptate de Comisia Europeană. Suplimentar, în situația în care identificăm că una dintre aceste măsuri nu este suficientă în a asigura un nivel de protecție adecvat, de la caz la caz, vom adopta măsuri de securitate tehnice și/sau organizatorice suplimentare în conformitate cu recomandările Comisiei Europene.

Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., precum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

7) CUM PROTEJĂM SECURITATEA DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Siguranța informațiilor dvs. este importantă pentru noi, incluzând, dar fără a se limita la, informațiile personale colectate prin Site și serviciile noastre. Folosim măsuri de securitate rezonabile pentru a proteja împotriva pierderii, utilizării incorecte și modificării informațiilor personale aflate sub controlul nostru, atât în timpul transmiterii, cât și după ce o primim. Acestea includ, dar nu se limitează la, criptarea datelor.

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor contul de Pai din Pai este protejat de o parolă și username. Nu toți angajații / reprezentanții companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, în prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale în domeniu.

Pai din Pai nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține date cu caracter personal.

Pentru efectuarea plăților folosim serviciul Netopia Payments pus la dispoziție de către NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L.înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/12763/2020, cod unic de înregistrare RO43131360, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București, 020335. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate.

Text 3D Secure

3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro.

Pai din Pai nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Utilizatorilor, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

În timp ce ne străduim să asigurăm integritatea și securitatea rețelelor și a sistemelor noastre, nu putem garanta că măsurile noastre de securitate vor împiedica “hackerii” sau alte persoane neautorizate să acceseze ilegal sau să obțină aceste informații.

Dacă aflăm despre o încălcare a securității care implică informațiile dvs. personale, este posibil să încercăm să vă informăm în mod electronic, astfel încât să puteți urma pași de protecție adecvați. Prin utilizarea Site-ului sau a furnizării de informații personale către noi, sunteți de acord că putem comunica cu dvs. în mod electronic, cu privire la problemele de securitate, confidențialitate și administrative legate de utilizarea de către dvs. a Site-ului. Dacă apare o încălcare a sistemelor de securitate, este posibil să afișăm o notificare pe pagina noastră de pornire sau în altă parte pe site și vă putem trimite un e-mail la adresa pe care ne-ați furnizat-o.

8) DREPTURILE DVS. CU PRIVIRE LA DATELE CU CARACTER PERSONAL ȘI EXERCITAREA ACESTORA

În vederea protejării la un standard cât mai ridicat a datelor, Utilizatorul are serie de drepturi reglementate de GDPR, pe care le prezentăm pe scurt în cele ce urmează.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, vă rugăm să ne transmiteți cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferentă Contului de pe Site, dacă există, sau adresa de e-mail furnizată la ultima comandă plasată pe Site, dacă nu aveți cont pe Site. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe. Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum două luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

    • Dreptul de acces

Utilizatorul ne poate cere:

  • să confirmăm dacă îi prelucrăm datele cu caracter personal;
  • să îi punem la dispoziție o copie a acestor date;
  • să îi oferim alte informații despre datele sale cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum poate să facă o plângere, de unde am obținut datele sale, în măsura în care informațiile nu i-au fost deja furnizate prin această informare.
    • Dreptul la rectificarea datelor

Utilizatorul are dreptul de a obține rectificarea oricăror inexactități ce vizează datele sale cu caracter personal prelucrate de către noi. De asemenea, are dreptul de a obține completarea oricăror date cu caracter personal care sunt incomplete. Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

    • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat„)

Utilizatorul are dreptul la ștergerea datelor având caracter personal dacă:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • și-a retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau
  • a dat curs unui drept legal de a se opune; sau
  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • ne revine o obligație legală în acest sens.

Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce înseamnă că legea instituie anumite limitări în privința exercitării acestui drept.

Astfel, nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:

  • pentru respectarea unei obligații legale; sau
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
  • pentru protecţia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice.

Să aveți în vedere ca înaintea exercitării acestui drept, să vă descărcați din Cont și să vă salvați toate documentele aferente comenzilor efectuate de la Pai din Pai, indiferent dacă facturarea s-a efectuat către dvs. sau către o altă persoană fizică sau juridică (cum ar fi: facturile, certificatele de garanție, dacă este cazul, etc.). În cazul în care nu efectuați acest demers înainte de a vă exercita dreptul de ștergere, veți pierde toate aceste documente iar Pai din Pai va fi în imposibilitate de a vi le pune la dispoziție, după caz, deoarece procesul de ștergere a datelor, respectiv a Contului de pe Site, cu toate datele și documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

    • Dreptul la restricționarea prelucrării datelor

Utilizatorul are dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor sale cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm, în special în cazul în acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora, , în cazul în care prelucrarea datelor este ilegală, dar nu dorește ca datele să fie șterse, ori în cazul în care prelucrarea acestor date nu mai este necesară pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar Utilizatorul are nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță, sau Utilizatorul și-a exercitat dreptul de a se opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

În acest caz, putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

  • avem consimțământul dvs.; sau
  • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță.
    • Portabilitatea datelor

Utilizatorul are dreptul de a obține de la noi furnizarea datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau poate solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

  • prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.
    • Dreptul la opoziție

Utilizatorul are dreptul de a se opune obiecta în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află, prelucrării datelor sale cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care consideră că drepturile și libertățile sale fundamentale prevalează față de acest interes.

De asemenea, Utilizatorul se poate opune oricând prelucrării datelor sale în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri, dacă este cazul), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

    • Dreptul la retragerea consimțământului

Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consimțământului, Utilizatorul are dreptul de a își retrage consimțământul în orice moment, la fel de ușor cum l-a și acordat inițial. Retragerea consimțământului nu va afecta însă legalitatea prelucrării datelor pe care am realizat-o înainte de retragerea consimțământului. Dreptul la retragerea consimțământului nu este unul absolut, ceea ce înseamnă că există cazuri în care datele nu vor fi șterse ca urmare a retragerii consimțământului (de exemplu în cazul în care datele având caracter personal sunt folosite pentru ca Pai din Pai să se conformeze unei obligații legale cum ar fi perioada de stocare a datelor contabile conform prevederilor legale aplicabile). Retragerea consimțământului se aplică din momentul înregistrării acesteia și operarea retragerii consimțământului se va realiza în maximum 3 zile lucrătoare de la înregistrare.

    • Dreptul de a depune o plângere în fața autorității competente

Utilizatorul are dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu referire la aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de către Pai din Pai.

Datele de contact ale Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sunt următoarele:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs. de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

    • Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri și dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automată a datelor  sau care  afectează într-o măsură semnificativă să fie luate de persoane fizice, nu exclusiv de computere

Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau
  • vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

  • ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs.; sau
  • se bazează pe consimțământul dvs. explicit.
Fabricat in Romania

PAI DIN PAI SRL

CUI 48351944, J40/11279/2023 

Adresa: Strada Băneasa Nr. 27, Sat Dobromir, Comuna Dobromir, Jud, Constanța

Telefon: +40-759.702.207

© 2023 – 2024 – PaidinPai.ro. Toate drepturile rezervate. | Website by Croif Web Solutions.

Facem loc noii recolte!

In iulie ai 10% EXTRA DISCOUNT folosind codul: recoltanoua.

Grabeste-te si nu rata promotia!

X